Frissen Zalából

2021.09.20. 19:27

A legjobbjait köszöntötte a nagykanizsai Délzalai Vízmű SE

A Délzalai Vízmű SE úszóinál a korábbi járványügyi rendelkezések miatt csak a napokban tartották meg az egyesületen belüli évértékelőt, mely még a 2020-ban elért eredményeket vette górcső alá.

Kühne László

A kanizsai úszók csoportképe, akiknek a teljesítményét most elismerték

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Kühne László

Az értékelések alapján ezúttal is jó néhány kanizsai úszó érdemelt ki elismerést, s mint az kiderült, arany jelvényesnek Andrási Katalint, Andrási Zsófiát, Bukovics Rebekát, Kantó Marcellt, Korcsmáros Lucát, valamint Szabó Flóriánt titulálták a szakmai stáb, illetve a klubvezetés részéről.

A kanizsai úszók csoportképe, akiknek a teljesítményét most elismerték
Fotó: Kühne László / Zalai Hírlap

A DZVSE ezüst jelvényesei 2020-as eredményeik alapján Doszpoth Anna, Kuzma Zétény, Magyar Borostyán, Mezőfi Bálint és Szabó Norbert voltak. A bronzot Doszpoth Eszter, Kovács Ákos, Magyar Bodza, Németh Dorottya, Orbán Petra, Szilágyi Barnabás, illetve Varga Dorina érdemelték ki. A Délzalai Vízmű SE-nek az országos – előkelő helyen lévő – ranglistás úszói­nak létszáma miatt sem volt oka a szégyenkezésre, hiszen korosztályában Andrási Katalint, Andrási Zsófiát, Bukovics Rebekát, Kantó Marcellt, Korcsmáros Lucát, Szabó Flóriánt, Varga Dominikát, s korábbi olimpikonjukat, Molnár Flórát is ott találhatták a legjobbak között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában