Frissen Zalából

2021.08.22. 22:14

Éllovast vert a ZTE FC II., a Kanizsa kikapott

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának negyedik fordulójában vasárnap a zalai csapatok közül kikapott a Nagykanizsa, a ZTE II. viszont legyőzte az éllovast. Az Andráshida soproni meccse lapzárta után ért véget.

Kühne László, Bedő István

A ZTE II. (kékben) értékes győzelmet aratott

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Gyirmót FC Győr II.- FC Nagykanizsa 3-1 (0-0)

Gyirmót, 70 néző. Jv.: Papp Á.

Nagykanizsa: Horváth M. – Pál D. (Bagó Be.), Kovalovszki, Major, Tóth G. – Kószás, Nikics, Béli M. (Talabér) – Ekker (Bohata), Péntek (Török), Vlasics (Lőrincz). Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gólszerzők: Mayer Á. (49., 90+3.), Mayer M. (73.), illetve Béli M. (52.). A meccs első részében a Gyirmót II. volt jobb a délelőtti mérkőzésen, az „ivószünet” után viszont a Kanizsa vált veszélyesebbé. Fordulás után nem sokkal vezetést szerzett a házigazda, de erre még volt válaszuk a vendégeknek. Az újabb egészségügyi szünet után durvult a küzdelem, majd a gyirmótiak ismét beköszöntek. A vendégek hajtottak a pontért, a győriek viszont egy kontrával lezárták a találkozót.

Koller Zoltán: Sokkal több volt ebben, mint amit végül adott nekünk a mérkőzés. Ha a kritikus helyzetekben nem követünk el buta hibákat, meg tudtuk volna nyerni az összecsapást.

A ZTE II. (kékben) értékes győzelmet aratott
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

ZTE FC II.- VLS Veszprém 1-0 (0-0)

Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Hernádi.

ZTE: Köcse – Huszti, Németh E. Sebestyén, Jóna – Dóczi, Tajti (Szántó 71.), Szökrönyös Z. (Csóka D. 55.) – Németh D., Borukov (Fehér 55.), Beke (Papp 81.). Vezetőedző: Bozsik József.

G.: Tajti (70.). A ZTE II. erős csapattal várta az eddig hibátlan éllovast, a zalaiaknál pályán volt az első csapathoz tartozó Tajti, Huszti és Beke, de a legújabb igazolás, a bolgár Borukov is. A házigazda ennek megfelelően lendületesen játszott, de a helyzetei sorra kimaradtak. A Veszprém kontrákra rendezkedett be, de alig jelentett veszélyt Köcse kapujára. A győzelmet érő gól szabadrúgásból, Tajti szép csavarása után született meg. Az utolsó öt percben rákapcsolt a Veszprém, egy ízben a szerencse is segített a ZTE-nek, hogy érintetlen maradjon a hálója. A hazai siker megérdemelt.

Bozsik József: Végig koncentráltan, fegyelmezetten játszottunk és értékes három pontot szereztünk.

További eredmények: Puskás II.-Bicske 2-1, ETO Akadémia -Kaposvár 3-0, Kelen- BVSC 0-1, Gárdony-Érd 0-2, Pápa-Balatonfüred 0-1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában