Frissen Zalából

2021.08.22. 18:50

A ZTE KK első edzőmeccsén 40 ponttal győzött

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Zalakerámia-ZTE KK férfi-kosárlabdacsapata, mely szombaton a B csoportos Vasas Akadémiát 82-42-re verte a Zalakerámia-sportcsarnokban.

Kerkai Attila

A ZTE amerikai játékosa, Derrick Wilson (fehér, 12) Révész Ádámtól kap elzárást a szombati mérkőzésen

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

A mérkőzést nézők nélkül rendezték meg, és így lesz az egerszegiek szerdai, Szolnok elleni, szintén hazai találkozóján is. Szombaton mindkét csapaton látszott, hogy „munkából” érkeztek a találkozóra.

A ZTE amerikai játékosa, Derrick Wilson (fehér, 12) Révész Ádámtól kap elzárást a szombati mérkőzésen Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap

A ZTE KK-ból egyedül Mustapha Heron hiányzott sérülés miatt, a többiek Teo Cizmic rendelkezésére álltak, a vezetőedző pedig a keret valamennyi tagjának igyekezett elegendő játékpercet biztosítani. A Vasas sokáig jól tartotta magát az összecsapáson, de aztán a második félidőben kijött az a differencia, ami egy élvonalbeli és egy B csoportos (légiósok nélküli) együttes között van. A nagy pontkülönbség is a végén alakult ki.

A csapatok a pontszerzőket nem hozták nyilvánosságra. A zalaiak trénere, Teo Cizmic a mérkőzés után úgy értékelt: az összecsapás elsődleges célja az volt, hogy megmutassa, jelenleg hol tartanak a munkában. Ezen túlmenően azt is fontos volt látnia, hogy csapatként miként funkcionálnak a játékosok, amin van még mit dolgozni, de ez természetes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában