Frissen Zalából

2021.07.05. 19:00

RAW: ezüstérmes lett Takács László, a Zalaszám-ZAC versenyzője

Az angyalföldi Láng Sportcsarnok adott otthont a RAW erőemelő országos bajnokságnak, ahol Takács László, a Zalaszám-ZAC versenyzője ezüstérmet szerzett.

Kerkai Attila

Takács László nyakában az ezüstérem Fotó: ZH

A RAW erőemelés tulajdonképpen a klasszikus irányvonalat jelenti, segítő ruházat nélkül. Az egerszegi Takács László a 66 kg-os súlycsoportban indult, a felnőttek mezőnyében. Guggolásban és fekvenyomásban is 135 kg-ot teljesített, majd felhúzásban 175 kg-ot tudott, így összeredménye 445 kg lett, amivel bajnoki ezüstérmet szerzett.

Takács László nyakában az ezüstérem Fotó: ZH

Takács László komoly munkát végzett az elmúlt fél évben, így bizakodva várhatta a versenyt. A fekvenyomó versenyszámban kétszer is megpróbálta megjavítani az országos csúcsot. Biztató kísérletek voltak ezek, de kisebb technikai hibák miatt mindez most nem sikerült, illetve a következő versenyekre maradt. A felkészítésében Keller Péter erőemelő-edző és Bognár Szabolcs segítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában