sport

2021.06.23. 21:00

Véget ért a 2020/2021-es szezon a megyei II. osztályban is

A tavaszról elhalasztott 18. fordulóban a bronzéremért küzdő Gutorfölde a szintén a harmadik helyre hajtó Böde együttesét fogadta.

zaol.hu

A hazaiak kétpontos előnnyel várhatták a rangadót, és már a döntetlen is elég lett volna a dobogóhoz. A gutoriak Major Gellért révén vezetéshez jutottak, amit Kenesey Bálint még ki tudott egyenlíteni, azonban a második félidőben Soós Tamás és Jakab Gergő végleg eldöntötte a három pont sorsát.

A Gutorfölde végül 3–1-es sikerének köszönhetően megszerezte a bronzérmet a bajnoki címet már korábban begyűjtő Zalaszentmihály és az ezüstérmes Murakeresztúr mögött.

Az idei szezon legeredményesebb játékosa a murakeresztúri Szilveszter Sándor lett 48 találattal, őt a 37 gólos nagykapornaki Makovecz Martin követi. A góllövőlista harmadik helyén a szintén nagykapornaki Lakatos Alexander és a gutorföldei Soós Tamás végezett, 26-26 találattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában