Frissen Zalából

2021.06.22. 15:44

„Láttam, ahogy az édesanyám öleli a halott öcsémet” – megszólalt a hétfőn elhunyt zalai focista testvére

Rettenetes tragédia történt hétfőn este a az andráshidai sportpályán. A Tarr Andráshida SC fiatal játékosa, Hegedüs Viktor Marcell, hirtelen összeesett a pályán, ahol édesanyja és barátnője is jelen volt. A gyors segítség és a mentők megérkezése ellenére a fiú a helyszínen elhunyt.

bors.hu/zaol.hu

Forrás: Shutterstock

A játékos testvére a Borsnak szólalt meg kedden. Olivér a lapnak azt nyilatkozta: ő a Zalaegerszeg másik csapatában focizik, így nem volt jelen mikor megtörtént a tragédia.

- Telefonon hívtak az edzők, hogy elmondják mi történt. Éppen edzésen vettem részt, de természetesen azonnal a helyszínre siettem. Megláttam, ahogy ott áll a mentőautó a pályánál, és próbálkoznak a testvérem megmentésével. A következő percekben már azt láttam: az édesanyám öleli a halott öcsémet. Senkinek nem kívánom, hogy ehhez hasonlót átéljen. Viktorral jóban-rosszban együtt voltunk, mindig számíthattunk egymásra – nyilatkozta a Borsnak.

Hegedüs Viktor Marcell a szezon során tíz alkalommal szerepelt a felnőtt együttesben, a regionális, Észak-nyugati bajnokságban szereplő U19-es együttesnek pedig alapembere volt. Mint korábban írtuk, kedden este hat órára gyertagyújtást szerveznek a fiatal játékos emlékére az andráshidai pályára.

Előzmény:

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/fiatal-jatekosat-gyaszolja-az-andrashida-sc-5337542/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában