Frissen Zalából

2021.06.08. 18:58

Így folytatódik a Zala Megyei Kupa

Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságán elkészítették a Zala Megyei Kupa elődöntőjének párosítását, szombaton pedig már a döntőt is megrendezik Nagykanizsán.

Kerkai Attila

A teskándi Bolla László (fehérben) két gólt is szerzett a Csesztreg elleni szombati negyeddöntőn (8-2)

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Szerdán a ZM Kupa két elődöntőjében (egyaránt 18.30 órától) Technoroll Teskánd–Szepetnek SE és Zalaszentgrót–Semjénháza összecsapásokra kerül sor. De a küzdelem folytatódik az „alsó ágon”, vagyis a negyeddöntők vesztesei között is. Erre azért van szükség, mert a zalai kupa első öt helyezettje jut fel az országos főtáblára, és el kell dönteni, az elődöntősök mellett melyik lesz az ötödik csapat. Az 5. helyezést tehát meg kell határozni. Itt Femat-Csesztreg–Magnetic Andráshida ta­lálkozóra kerül sor, a Hévíz SK viszont játék nélkül léphet tovább, a Horváth MÉH Kiskanizsa ugyanis – akárcsak a múlt hétvégi negyeddöntőben – visszalépett a küzdelmektől.

A teskándi Bolla László (fehérben) két gólt is szerzett a Csesztreg elleni szombati negyeddöntőn (8-2) Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Visszatérve az elődöntőkhöz: a két győztes mérkőzik majd meg a Zala Megyei Kupa győzelméért, a találkozót pedig szombaton 17.30 órától rendezik meg Nagykanizsán, az Olajbányász-stadionban. A mérkőzésen csak azok a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt, akiket az MLSZ megyei igazgatósága – a hatályos rendelkezéseket betartva – a döntőben részt vevő egyesületek vezetőivel a napokban leegyeztet.

A 3–4. hely sorsáról döntő, szintén szombati találkozón a Zalaszentgrót–Semjénháza mérkőzés vesztese lesz a pályaválasztó, a Teskánd–Szepetnek összecsapás vesztese pedig a vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában