Frissen Zalából

2021.06.02. 18:16

A Kanizsa Sörgyár együttese helytállt az Extra Ligában

Nagykanizsa A nyolc­csapatos női asztalitenisz Extra Ligában szereplő Kanizsa Sörgyár SE együttese az utolsó, a fővárosi Ormai-csarnokban rendezett négy fordulóban két győzelemmel újoncként kitűnő eredményt elérve az ötödik helyen végzett.

Benedek Bálint

Az utolsó négy fordulóból kettőt megnyertek a tartalékosan szereplő kanizsaiak, balról: Arina Singeorzan, Végh Zsuzsanna, Mátrai Alexandra és Kovács Melánia

Fotó: ZH

Kecskeméti Spartacus–Kanizsa Sörgyár SE 6:0

Győztek: senki

Szekszárd AC–Kanizsa Sörgyár SE I. 6:2

Győzött: Singeorzan 2.

Kanizsa Sörgyár SE– AC Nyíregyháza 6:2

Győztek: Végh-Mátrai 1, Végh 1, Mátrai 1, Singeorzan 3.

Kanizsa Sörgyár SE– Kiskunmajsai AC. 6:2

Győztek: Singeorzan 3, Mátrai 2, Végh 1.

A kanizsaiak tartalékosan, a szerb Tominjak nélkül álltak asztalokhoz. A Singeorzan, Végh, Mátrai, Kovács négyes szerepelt. Az első két meccsen a legjobb négy csapat közé került Kecskemét és a Szekszárd ellen nem volt esélyük a pontszerzésre, de később már ebben a felállásban is hozták az őszi eredményeket, és két szép győzelmet arattak. A csapat vezére Singeorzan volt. A román tehetség a Kecskemét ellen még nem érezte a játékot, aztán a következő három mérkőzésen már remekelt, csak a Szekszárd ellen veszített egy mérkőzést. Véghre és Mátraira nagyobb teher hárult, nekik kellett „húzni” a csapatot, ez nekik nem okozott gondot, fontos egyéni és páros meccseken nyertek. Három meccsen kapott lehetőséget az NB I.-ben jól szereplő fiatal Kovács, aki jól helytállt az erős mezőnyben.

Jakabfi Imre csapatvezető: „A gárdánk újoncként remekül helytállt, megszerezte az ötödik helyet. Ez az eddigi legjobb kanizsai eredmény az Extra Ligában.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában