Frissen Zalából

2021.05.14. 20:24

Magabiztosan verték a sereghajtót

A futsal NB II. Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában a kanizsai csapat érvényesítette a papírformát a sereghajtó ellen.

Kühne László

Bogyó Károly (balról) is betalált

Fotó: archív/Szakony

Nagykanizsai Futsal Club- Hidegkúti SC 7-1 (4-0)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Vass I.

NFC: Szakmeiszter Á. – Bogyó, Schuller, Fujsz, Takács D. Csere: Szőke R. (kapus), Horváth G., Józsa, Szőke Á., Kollár, Bagó Bá., Dömötörfy, Szakmeiszter J. Játékos-edző: Szőke Ádám.

Gólszerzők: Takács D. (1.), Fujsz (6., 31., 40.), Szőke Á. (7., 7.), Bogyó (38.), illetve Fasang (40.).

A kanizsai futsalosok az alsóház várható győzteseiként várták a Hidegkúti elleni találkozójukat, a meccs pedig a tabella által tükrözött erőviszonyok szerint alakult. A hazaiak már az első félidő elején négygólos előnyt szereztek, majd a második 20 perc második felében ehhez tettek hozzá még három találatot. A nagykanizsai három pont egy pillanatig nem forgott veszélyben.

Bogyó Károly (balról) is betalált
Fotó: archív/Szakony

Szőke Ádám: Az első perctől kezdve motivált volt mindenki. Kontráink végig veszélyesek voltak. Győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna, ha a ziccerekben higgadtabbak vagyunk. Örülünk, hogy a fiatalok felveszik a ritmust és egyre több játékperchez juthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában