Frissen Zalából

2021.05.26. 14:18

Huszti András kölcsönben a ZTE FC-nél

A ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata új játékos érkezését jelentette be. A Puskás Akadémia FC-től érkezik Huszti András, aki a legutóbbi szezonban az élvonaltól búcsúzó Budafok együttesében szerepelt kölcsönben.

Kerkai Attila

Forrás: ztefc.hu

A 20 esztendős hátvéd a ZTE FC-hez is kölcsönjátékosként érkezik egy évre. A jobb oldali védő posztján bevethető labdarúgó is egyike azon magyar játékosoknak, akikben sokan potenciált látnak, és a ZTE FC is emiatt számít rá. Egyelőre más hír nincs a zalaiaknál, és ha már a kölcsönjátékosokról van szó, egyelőre információink szerint Arten Favorov és Szánthó Regő is együttesüknél, azaz a Puskás FC-nél és a Ferencvárosnál kezdi meg május végén a felkészülést. Az elmúlt szezonban mindketten a ZTE-ben szerepelt, melyben alapemberekké váltak. Az, hogy visszatérnek-e, a klubok közti megegyezésen múlik. Mindenesetre a kék-fehéreknél szeretnék, ha továbbra is az ő soraikat erősítené a két, már bizonyított labdarúgó.

Fotó: ztefc.hu

A ZTE FC felkészülése június 16-án kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában