Frissen Zalából

2021.05.12. 21:53

Győztes csesztregi gól a 92. percben

A 25. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltak a megyei labdarúgó bajnokság I. osztályában.

ZH

Magnetic Andráshida TE–Femat Csesztreg 1-2 (0-1)

Zalaegerszeg-Andráshida, 50 néző. Jv.: Hegedüs M.

ATE: Osbáth (Kemes) – Horváth B., Szabó Bá., Doszpoth, Szabó Be., Herzsenyák (Odonics), Mavolo, Bognár (Keszei), Lukács, Németh R., Czibor. Edző: Balázs Zsolt.

Csesztreg: Kiss Be. – Pál, Péter, Gazdag, Kiss Ba., Nagy B., Nagy N., Kiss Bá., Magai (Németh D.), Elek, Nagy M. Edző: Őr József.

Nagy iramot és ­többnyire mezőnyjátékot hozott az első félidő. A 40. perc környékén Mavolo ziccerben fölé emelt, majd a félidő hajrájában Nagy Norbert közeli lövéssel vezetést szerzett a Csesztregnek. A második játékrész elején hatalmas hazai helyzet maradt ki, majd sokadik próbálkozásából Mavolo egyenlített. Az ATE nagy nyomást gyakorolt a csesztregi kapura, de a vendégek kontrái is életveszélyesek voltak, egyszer a kapufát is eltalálták. A hazaiak domináltak, de a 92. percben Nagy Martin szépségdíjas lövése a kapufáról a gólvonal mögé vágódott, és ezzel a Csesztreg elvitte a három pontot.

Gólszerzők: Mavolo, ill. Nagy N., Nagy M.

Jók: Horváth B., Németh R., ill. az egész csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában