Frissen Zalából

2021.04.26. 20:00

Veretlen maradt a ZTE RK a férfi röplabda NB II.-ben

A férfi röplabda NBII Nyugati rájátszásában már az elmúlt fordulóban eldőlt, hogy a ZTE RK a bajnok. Az utolsó mérkőzésnek a tétje az volt, hogy veretlenek maradnak-e az egerszegiek.

Jóna István

A gödöllői sánccal szemben Szabó Gábor Fotó: Jóna István

Gödöllő RC–ZTE RK 1:3 (-20, 21, 22, 22)

Gödöllő. Jv.: Dunszt, Csikós.

ZTE RK: Horváth R., Szabó G., Molnár B., Tompa, Koós, Horváth H. Csere: Németh B., Gyenes, Karamán, Légrádi (liberó). Edző: Domokos Lajos és Markó Gábor.

A gödöllői sánccal szemben Szabó Gábor Fotó: Jóna István

A múlt heti csapattal kezdett a ZTE, de ez most nem működött olyan olajozottan, mint a TFSE ellen (13-7). A ZTE egyenlített (17-17), de mintha ezzel el is lőtte volna az összes puskaporát, a hazaiak biztosan hozták a szettet. A Gödöllő lendülete tartott a második szettben is (16:8), de aztán szinte varázsütésre megváltozott minden: a zalaiak 17-17 után sem estek vissza és hozták ezt a fontos szettet. Továbbra sem adta fel a házigazda, mindenképpen győzni szeretett volna az utolsó bajnokin, így minden pontért hatalmas csata folyt. Végül is a ZTE érvényesítette nagyobb rutinját, a fiatalabb és kiegyensúlyozatlanabb csapat ellen, és veretlenül zárta a rájátszást.

Domokos Lajos: „Küzdelmes mérkőzés volt, a hazaiak egy percre sem adták fel. A lényeges dolgok már egy hete eldőltek, így ez a győzelem már csak hab a tortán.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában