Frissen Zalából

2021.04.13. 21:02

Hétgólos sikert arattak az alsóházban a kanizsai futsalosok

A futsal NB II. Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Nagykanizsa FC.

Kühne László

Nagykanizsai Futsal Club–PTE PEAC 9-2 (3-1)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Wittner.

NFC: Szakmeiszter Á. –Bogyó, Horváth E., Takács D., Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Csavari, Józsa, Szőke Á., Kollár, Bagó Bá., Fujsz, Horváth M., Dömötörfy. Játékos-edző: Szőke Ádám.

Gólszerzők: Vénosz (8. – öngól), Bagó Bá. (11.), Józsa (18., 38.), Szakmeiszter J. (21.), Bogyó (23., 24.), Fujsz (25.), Csavari (30.), illetve Vénosz (4.), Bartal (24.).

Egy döntetlen és egy elmaradt meccs után a rájátszásban két vereséggel rajtolt pécsi vendégeket fogadott az NFC. A vendégek lendülete a 11. percben esett hazai vezető gólig tartott ki. Szünetig csak a játék képében, fordulás után viszont már a találatok számában is megvolt a nagy különbség a küzdő felek között. A zalaiak a Tihany mögött másodikok az alsóházi tabellán.

Szőke Ádám: „Amikor mindenki egy irányba húz, ilyen eredményeket tudunk elérni. Vannak sérültjeink, eltiltottunk, de már a fiatalok is fel tudnak nőni a feladathoz. Nincs más hátra, mint várjuk a következő meccseket.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában