Frissen Zalából

2021.03.30. 19:39

A ZTE RK idei legsimább sikere: a győrieknek csak fellángolásaik voltak

Az NB II.- es férfi röplabdabajnokság nyugati rájátszásában korábbról elhalasztott mérkőzést pótolt az elmúlt héten a ZTE RK a Győr ellen.

Jóna István

Szemben az egerszegi Németh Balázs

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

ZTE RK-Széchenyi Győr 3:0 (18, 16, 17)

Zalaegerszeg, zárt kapuk mögött. Jv: Nagy L., Barabás.

ZTE RK: Koós K., Horváth H., Horváth R., Szabó G., Molnár B., Németh B. Csere: Gyenes Z., Karamán Á., Légrádi Á. (liberó). Edzők: Domokos Lajos és Markó Gábor.

Szemben az egerszegi Németh Balázs
Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap

Nagyon jól kezdett a ZTE, és gyorsan 10-3-ra elhúzott ellenfelétől. Ekkor a Győr faragott hátrányából, de aztán újból nyílt az olló, és sima lett a játszma vége. A második szettben kissé magukra találtak a vendégek, vezettek is a játszma közepéig, de ekkor 8-0-s etapot produkáltak az egerszegiek, és innen már nem tudott felállni a Győr. A harmadik játszma hozott még egy kisalföldi fellángolást (2-7). Úgy tűnt, előjön a szokásos zalai betegség, a „rápihenés a folytatásra”, de 10-10-nél egyenlített a ZTE, majd pedig meg sem állt a győzelemig.

Domokos Lajos: A hét folyamán kielemeztük az előző meccset, és a srácok megfogadták a tanácsainkat. Nem is akárhogyan: idei legsimább győzelmünket arattuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában