női NB II-es labdarúgó-bajnokság

2021.02.24. 21:09

Fölényes győzelem a fővárosban

A női NB II-es labdarúgó bajnokságban a fővárosban vendégeskedett a ZTE FC együttese, amely fölényes győzelmet aratott a jó képességű vendéglátók ellen.

Bedő István

Török Patrícia is két gólt szerzett a fővárosban

Fotó: KT

Airnergy FC – ZTE FC 1-6 (0-3)

Budapest, zárt kapus találkozó. Jv.: Rizk.

ZTE FC: Császár H. – Nagy, Szegedi, Császár F. (Horváth K.), Kerkai (Gángó), Bicsák (Hetyei), Török, Nyári, (Kozma), Varró,(Bánfi), Major, Horváth V. Edző: Pergel Andrea.

Gólszerzők: Singer, illetve Török (2), Bicsák (2), Horváth K., Bánfi.

Fegyelmezetten, taktikusan játszott a vendégcsapat a mérkőzés elején, aminek gyorsan meglett az eredménye, hiszen negyedóra elteltével már vezettek a zalaiak. Tíz perccel később jött az újabb találat és a félidő előtt is még betalált a ZTE FC, azonban Császár Flóra ugyanekkor súlyos sérülést szenvedett. A zalai szempontból kellemetlen eset „megfogta” a vendégeket, szépítettek a fővárosiak, és rövid időre átvették az irányítást. A találkozó hajrájában viszont ismét a ZTE dominált, újabb két gólt szerezve fölényessé tette sikerét.

Török Patrícia is két gólt szerzett a fővárosban
Fotó: KT

A jó képességű fővárosiak ellen taktikus játékkal fölényes győzelmet aratott a ZTE.

Pergel Andrea: „Magabiztos győzelmet arattunk, helyenként jól is játszottunk. Győzelmünk ilyen különbséggel is megérdemeltnek mondható.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában