Csak szépíteni sikerült

2020.12.10. 19:07

Az OB III-as listavezető átgázolt az Egerszegi Titánokon

Az első hazai OB III-as jégkorong mérkőzését az éllovas KMH SE ellen vívta az Egerszegi Titánok csapata. A fővárosiak valósággal átgázoltak a hazaiakon.

Jóna István

A hazai gólszerző, Simon Alfonz vezeti a korongot Fotó: Jóna

A szezon első hazai mérkőzését az éllovas ellen játszota az Egerszegi Titánok OB III-as jégkorongcsapata. A fővárosiak valósággal átgázoltak a hazaiakon.

Egerszegi Titánok–

KMH SE 1-16 (0-3, 1-6, 0-7)

Zárt kapuk mögött. Jv: Bosnyák, Molnár.

Titánok: Major G. – Göncz, Henczi, Koós, Simon, Szabó (első sor), Karvalics, Kéner, Barna, Csata, Tóth (második), Molnár, Ronga. Játékosedző: Csata Csaba.

A hazai gólszerző, Simon Alfonz vezeti a korongot Fotó: Jóna

Három játékos, köztük a kezdő kapus Henczi Bendegúz hiányzott hazai oldalon, ahol több mint tíz év után fogott újra ütőt a ma már az utánpótlásban dolgozó Koós Tibor.

Már az első harmadban látszott a sebességbeli különbség a csapatok között. A másodikban, 4-0 után Simon Alfonz szép kontratámadás végén ütött gólt, majd az történt, amit a vendégek akartak: sorra jöttek a helyzeteik, melyeket jó százalékban értékesítettek.

Csata Csaba: „A KMH fiataljait nem tudtuk megállítani. Teljes kerettel szorosabb lehetett volna ez a meccs.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában