Újabb csonka forduló a megyei I. osztályban

2020.11.22. 19:42

Potyogtak a gólok: két meccs, 22 találat

A Zala megyei labdarúgó-bajnokság I osztályában a 15. forduló következett a hét végén, és ez volt az eredetileg kiírt utolsó őszi játéknap is. Ahogy már a múlt heti fordulóban, úgy a mostaniban is mindössze két találkozót rendeztek meg, a többit elhalasztották. Teskándon és Kiskanizsán viszont potyogtak a gólok, előbbi helyszínen 13, utóbbin 9 gól esett.

ZH

Pergel Bence (fehérben) szeme itt már a labdán, aki ötször talált be a Hévíz kapujába

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Technoroll Teskánd–Hévíz 13-0 (6-0)

Teskánd, zárt kapu mögött. Jv.: Siket L.

Teskánd: Pergel D. – Kiss P. (Mehdi), Szabó B. (Egyed), Nagy R., Pergel B., Acél, Hetesi, Major, Bailo (Cseke), Czene (Mikó), Bolla. Edző: Pergel Attila.

Hévíz: Németh B. – Filó (Soós), Szindekovics, Tóth I., Nagy P. (Sebestyén Zs.), Sebestyén M. (Bognár), Kopasz-Bódi, Rózsás, Damina, Nagy D. (Makacsek-Molnár), Thompson Rubin. Edző: Damina László.

Sportszerű mérkőzésen ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a hazai csapat a fiatal vendégek ellen. A teskándiak sok sikert kívánnak a Hévíznek a jövőt illetően.

Pergel Bence (fehérben) szeme itt már a labdán, aki ötször talált be a Hévíz kapujába
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Gólszerzők: Pergel B. (5), Nagy R. (3), Bailo (2), Hetesi, Egyed, Szindekovics (öngól).

Jók: az egész csapat, ill. Tóth I., Damina.

Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák–Tarr Andráshida SC 0-9 (0-2)

Nagykanizsa. Jv.: Lapath D.

Kiskanizsa: Kovács Zs. – Horváth M. (Melicz), Dolmányos, László, Kovács D., Mutter (Fülöp), Anger, Ötvös, Abay Nemes, Póka, Proszenyák. Edző: Mutter Attila.

Andráshida: Czirjék – Tóth L. (Németh R.), Bakó, Szinay, Pataky, Csongár (Czotter), Szabó M., Horváth E. (Bekes), Kalamár, Fábián, Czafit (Cséber). Edző: Dobos Sándor.

Gyors vendéggóllal kezdődött a mérkőzés, ugyanis a 4. percben büntetőt kapott a vendégcsapat. Ezt követően továbbra is a vendégek irányítottak, de az első 35 percben a hazaiaknak is volt néhány ígéretes támadása. Sőt akár egyenlíthettek is volna, de az óriási hazai ziccer kimaradt. A félidő hajrájában újabb gólt értek el a vendégek, így nyugodtan térhettek pihenőre. Szünet után ismét gyors vendéggól következett, majd ezt követően a rendkívül dinamikus, erőteljes és kombinatív játékot produkáló Andráshida tetszés szerint érte el a gólokat. Ezek közül, ahogy említettük, egy büntetőből, öt pedig szögletet követően született, kihasználva a vendégek magassági fölényét.

Gólszerzők: Szabó M. (2), Fábián (2), Szinay (2), Bakó, Tóth L. (11-esből), Czafit.

Jók: Kovács Zs., ill. az egész csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában