Gombos Bence 4 góllal indította a szezont

2020.11.24. 21:02

Győzelemmel kezdtek az Egerszegi Titánok

Közel másfél hónapot kellett várnia az Egerszegi Titánok felnőtt jégkorongcsapatának, hogy lejátszhassa első mérkőzését az OB III-ban. A vasárnapi ellenfél végre nem kért halasztást a koronavírus miatt.

Jóna István

Gombos Bence (8) 4 góllal indította a szezont

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Jóna István

KSI–Titánok 7-9 (0-3, 4-4, 3-2)

Budapest, Óbudai Jégcsarnok. Jv: Palla, Dorogi.

Titánok: Henczi Ben­degúz (Major Gábor) – Geosits, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első sor), Karvalics, Kéner, Barna, Csata, Tóth (második), Göncz, Molnár, Ronga. Játékos-edző: Csata Csaba.

A zalai gólszerzők: Gombos 4, Simon, Barna 3, Csata.

Gombos Bence (8) 4 góllal indította a szezont
Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap / Archív

Az első harmadban domináltak a vendégek, akik gyors hazai szépítés után a folytatásban is irányították a játékot (2-7). A hajrában még Gombos is betalált, viszont a fővárosiak is megrázták magukat, és két gólt is szereztek (4-7). A harmadik harmad is zalai góllal kezdődött, aztán kicsit kiengedtek az egerszegiek, de a KSI 6-8 után nem tudott tovább zárkózni.

Csata Csaba: „Nagyon vártuk már, hogy végre játszhassunk, és az elején megmutattuk, hogy nyerni jöttünk. Volt egy kis hullámvölgy a harmadik harmad elején, de rendeztük a sorainkat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában