Koronavírus Zalában

2020.11.22. 13:23

Elhalasztották a PEAC-Pécs – ZTE NKK mérkőzést – Frissítve

Vasárnap a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzését készült pótolni a ZTE NKK NB I. A csoportos női kosárlabdacsapata, azonban a PEAC-Pécs elleni találkozóját újra elhalasztották.

Kerkai Attila

202011116 Zalaegerszeg NŐI NB I. A női kosárlabda mérkőzés 9. forduló ZTE Női Kosárlabda Klub - Sopron Basket. Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap Képen: Kulcsár Bianka, CZUKOR DALMA

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Pénteken még bajnoki, „meccsritmusban” készült Ambrus Péter együttese, hiszen készült a vasárnapi, pécsi összecsapásra, azonban szombaton érkezett a hír: a PEAC együttesénél ismét koronavírusos megbetegedéseket regisztráltak, így elhalasztották a mérkőzést.

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A ZTE NKK tehát nem utazott Pécsre, a következő (tervezett) találkozója szerdán lenne esedékes, amikor az egerszegiek 18.30 órától a DVTK vendégei lesznek. A hét végén a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban így csupán egy mérkőzést rendeztek meg: a Sopron hazai pályán 82-62-re legyőzte a DVTK-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában