Pécs csapatát fogadta az EKK

2020.11.12. 19:32

A PEAC nem hibázott Szentgróton

Az eddig veretlen, első helyen álló Pécs csapatát fogadta az EKK NB II-es női kézilabdacsapata. A vírushelyzet miatt jelenleg hazai pályának minősített zalaszentgróti sportcsarnokban fogadta ellenfelét a megyeszékhelyi együttes.

Jóna István

Egerszegi KK–PEAC 28-42 (15-20)

Zalaszentgrót, NB II. női Délnyugati csoport, zárt kapuk mögött, Jv: Papp, Uhrin.

Egerszegi KK: Bödör – Kovács 1, Csata 7, Balogh 4, Borbély 6, Jáger 2, Leszkován. Csere: Becze, Pem 5, Gotthárd 2, Major, Bíró 1.

Edző: Csatáné Balogh Beatrix.

A mérkőzésen támadásban szép megoldásokat választottak az egerszegiek, míg védekezésben jól működött együtt a védelem és a kapus kapcsolata. A 18. percig felváltva vezettek a csapatok, de nem tudtak nagyobb előnyt kiharcolni. A folytatásban Csata Panna ellen emberfogásra váltottak a vendégek. Fokozatosan állt össze a pécsiek védekezése és a gyors lerohanással gólokat szereztek. A második játékrész elején hamar tízgólos különbséget szerzett a PEAC, és ez döntőnek bizonyult. Az EKK védekezésébe több hiba csúszott, és el is fáradtak a gyors tempó miatt, amit a vendégek diktáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában