Tiszafüred a hajrában lőtte a győztes gólt

2020.10.28. 18:33

Magyar Kupa: Hiába a helyzetek, kiesett a Zalaszentgrót

Joggal bosszankodtak a Zalaszentgrót VFC hívei, hiszen csapatuk úgy esett ki a Magyar Kupából a legjobb 64 között, hogy a hajrában esett gól döntött az NB IIIas Tiszafüred javára.

ZH

Tóth Zsolt, a Zalaszentgrót kapusa indítja útjára a labdát, hogy támadjanak a társak a Tiszafüred ellen Fotó: Pezzetta

Zalaszentgrót VFC-Tiszafüredi VSE 0-1 (0-0) Zalaszentgrót, 500 néző.

Jv.: Derdák.

Zalaszentgrót: Tóth Zs.- Penczák, Csik, Buzási, Pődör – Gájer P., Gájer F. (Horváth D, 46.)- Tóth D., Horváth E., Iberhart (Székács, 86.) – Karvalics (Ferenczi D., 54.). Edző: Jankovics Péter.

Gólszerző: Barna V. (86.).

Kiállítva: Lakatos (89.).

Zalaszentgróton nem mondhatni, hogy hidegen hagyta volna a futballkedvelőket a kupameccs, így szép számú néző jött össze. Az első negyedóra a csapatok ismerkedésével telt el, óvatos, tapogatózó játékkal. Később is a mezőnyjáték jellemezte a találkozót, a zalaszentgrótiak fegyelmezett játékkal rukkoltak ki, amivel a Tiszafüred nem tudott mit kezdeni. Egy nagy helyzet akadt, amikor Tóth Dániel távoli bombája nem sokkal kerülte el a kaput.

Tóth Zsolt, a Zalaszentgrót kapusa indítja útjára a labdát, hogy támadjanak a társak a Tiszafüred ellen Fotó: Pezzetta

A második félidő elején, az 50. percben Karvalics hibázott ziccerben, majd tíz perc múlva Ferenczi D. rontott nagy helyzetben. A második játékrész a szentgrótiak kezében volt, de kimaradtak a lehetőségeik, ezeket nem tudták gólra váltani. A futball pedig, ahogy lenni szokott, büntetett, ugyanis a 86. percben a Tiszafüred szinte helyzet nélkül talált be, amikor Barna a kapuba fejelt, 0-1. A Tiszafüred jutott a legjobb 32 csapat közé, de a játék képe alapján a Zalaszentgrót közelebb állt a győzelemhez, ugyanakkor a zalaiak sportszerűen gratuláltak a vendégek továbbjutásához. A hazaiktól minden játékos dicséretet érdemel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában