Labdarúgó NB III.: egy pont a zalai termés

2020.08.30. 21:59

A ZTE II. negyedik döntetlenjét játszotta, a Kanizsa zsinórban harmadszor kapott ki a 7. fordulóban

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának 7. fordulójában egy pont lett az idegenben játszó két zalai csapat mérlege.

Bedő István, Kühne László

A ZTE-s Papp László (kékben) a vasárnapi egyenlítő találattal már három gólnál jár a bajnokságban

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Katona Tibor

Fehérvár FC II.–ZTE FC II. 1-1 (0-0)

Székesfehérvár, 150 néző. Jv.: Sipos.

ZTE: Köcse – Jóna, Németh E., Sebestyén, Hegedüs, Molnár, Abért, Pál (Kiss Á.,31.p.), Papp, Földvári, Goncalves. Vezetőedző: Bozsik József.

Gólszerzők: Papp M. (56.), illetve Papp L. (60.).

A vendégek fölényének jegyében teltek a percek a mérkőzés elején, a ZTE előtt pedig több kisebb helyzet adódott. A házigazdák fokozatosan vették át az irányítás. A második fél­időben újra a ZTE irányított, egy kontratámadás végén még is a hazaiak szerezték meg a vezetést. Lecsorgó labda után szerencsére gyorsan jött zalai egyenlítés. A folytatásban a vendégek uralták a találkozót, több helyzetük is akadt.

A ZTE-s Papp László (kékben) a vasárnapi egyenlítő találattal már három gólnál jár a bajnokságban
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap / Archív

A visszajátszók nélkül pályára lépő ZTE közelebb állt a győzelemhez, mint ellenfele.

Bozsik József: Két fiatal csapat találkozóján harcban álltunk a győzelemért, de sajnos nem jártunk sikerrel.

Komárom VSE–FC Nagykanizsa 1-0 (1-0)

Komárom, 150 néző. Jv.: Gáspár.

FCN: Horváth M. – Bagó, Papp Sz., Major, Horváth B. – Kretz, Kovács Gy. – Szabo P., Béli M., Vlasics – Török (Vass Gy.). Vezetőedző: Koller Zoltán.

G.: Végh B. (2.).

A Nagykanizsa két vesztes bajnoki után érkezett a Duna-parti városba, ahol eddig nem sok babér termett számára. Ezt tetézte, hogy mindössze négy cserejátékos foglalt helyet a padon a kezdéskor. A hazaiak rögtön az elején vezetést is szereztek, de a vendégek nem roppantak össze. A második játékrész elején Vlasics Dániel akár egyenlíthetett is volna, majd a Kanizsa egyre többször táborozott le a Komárom térfelén. A hajrába lépve zalai részről még Horváth Balázs került helyzetbe, de a lehetőség kimaradt – hasonlóan a Bozsik Péter vezette hazaiak kontráihoz.

Koller Zoltán: A rossz kezdés meghatározta a továbbiakat. A második félidőben váltottunk, ez meg is látszott a játékunkon, de ez a pontszerzéshez sajnos nem volt elég.

További eredmények:

Érd–Bicske 2-0, Puskás II.–THSE-Szabadkikötő 2-1, Veszprém–Lipót 3-2, Tatabánya–III. Ker. TVE 1-2, Gárdony–Mosonmagyaróvár 3-1, BKV Előre–Ménfőcsanak 3-4, Balatonfüred–Pápa 0-2, Nagyatád–Sopron 0-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában