Simonfalvi Gábor a Csács-NSE soraiban lépett pályára

2020.07.16. 19:32

Kanizsai siker Nemesapátiban

Harmadik felkészülési találkozóját vívta mostani nyári felkészülési időszakában az FC Nagykanizsa NB III.-as labdarúgó-együttese.

Kühne László

Középen Kovács György, aki a győztes gólt lőtte Fotó: a szerző

Koller Zoltán legénysége a megyei bajnokságra alaposan megerősödött Csács-Nemesapáti SE vendége volt a nemesapáti pályán.

Immár a hazaiak soraiban tűnt fel Simonfalvi Gábor, aki a legutóbbi idényben még a Nagykanizsa játékosaként szerepelt. A következő bajnokságban az NB I.-es múlttal rendelkező védő már a Csács-Nemesapáti együttesét erősíti majd. Ugyanakkor a kanizsai piros-kékek védősorában Papp Szilárd futott ki a kezdők között a játéktérre, Balla Ádám pedig a cseréknél foglalt helyet a kispadon az új arcok, illetve a kanizsai próbázók közül. A mintegy 150 néző előtt sorra került mérkőzés végül egy gólt hozott, azt Kovács György szerezte a hazaiak kapusa, Safet Jahic hálójába találva az első félidő közepén – ezzel 1-0-ra győzött az FC Nagykanizsa gárdája.

Középen Kovács György, aki a győztes gólt lőtte Fotó: a szerző

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában