Futás

2020.02.22. 10:00

Egyéni rekordot döntene Lubics Szilvia

Az ultramaratonista egy száz kilométeres versennyel kezdi 2020-at.

KanizsaTV

Nagykanizsa, 2015. március 12. Lubics Szilvia hosszútávfutó, ultramaratonista, a Spartathlon és az Ultrabalaton ultratávú futóversenyek többszörös gyõztese fut Nagykanizsán 2015. március 10-én. Lubics Szilvia a harmadik helyen végzett a Nemzetközi Ultrafutó Szövetség (IAU) 2014-es év sportolója választásán.

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Lubics Szilvia idén márciusban, Csehországban áll először rajthoz. A megmérettetés miatt jelenleg egy teljesen átdolgozott edzéstervvel készül az ultrafutó.

– Ez egy kemény dolog. Nagyon nehéz, a tempót összeszedni a legkeményebb feladat. De úgy látom, hogy jó úton haladok. Nagyon sok munka van benne, heti 13 edzésem van. Ami részben futás, részben az erősítések. De jól haladunk, s most már kezdek abban reménykedni, hogy valóban az a célkitűzés, amit november közepén még olyan félve mertem kimondani, hogy egyéni csúcsot szeretnék futni, arról azt gondolom, hogy talán most már reális, ha minden úgy alakul, ahogy szeretném – nyilatkozta a sportoló a KanizsaTV-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában