Szoros meccs, de vereség

2020.02.19. 21:30

A végjátékban erőnléti problémái is voltak a ZTE RK-nak

A férfi röplabda NB II Nyugati csoportjában a 2. fordulón jutott túl a rájátszás.

Jóna István

ZTE RK–TFSE 1:3 (-14, 23, -22, -19)

Zalaegerszeg, Apáczai VMK. Jv.: Oláh, Szabó.

ZTE: Gyenes, Bognár, Paksy, Koós, Molnár, Madár. Csere: Légrádi (liberó), Horváth R., Karamán, Süle, Markó. Edző: Domokos Lajos.

Az első játszmában 6-6-ig fej fej mellett haladt a két csapat, majd a vendégek egy sikeres nyitás szériával tetemes előnyre tettek szert, és simán meg is nyerték a szettet. A következő játszmában már nem adta meg ezt a lehetőséget a ZTE, és minimális különbséggel egyenlített. Hasonlóan kiélezett küzdelem zajlott a harmadik és negyedik szettben is, de ebben az időszakban már több hiba csúszott a hazaiak játékába, a TFSE pedig ezt kihasználva győzött.

A ZTE RK két mérkőzés után két vereséggel áll a rájátszásban.Domokos Lajos: „Ellenfelünk hibáira hibákkal válaszoltunk, amiből a TFSE jött ki jobban. Sajnos az utóbbi időben az edzésekről is elég sokan hiányoztak különböző okok miatt, ami fizikálisan látszik a csapaton a mérkőzések végjátékában.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában