Három távozó

2020.01.15. 19:04

A Hévíz SK megkezdte a felkészülését

Megkezdte felkészülését a Hévíz NB III-as labdarúgócsapata, amelynek tagjai már a hétvégén átestek egy fizikai felmérésen, de a tényleges munka csak most kezdődött. A Nyugati csoportban a bennmaradásért harcoló együttestől hárman távoztak, új igazolás egyelőre nincs.

Kerkai Attila

Hévízen remélik, hogy tavasszal az őszihez képest több hasonló örömben lesz részük, s akkor a csapat is elérheti a célját, vagyis a bennmaradás kiharcolását Fotó: Katona

Fotó: © Katona Tibor

Kedden este vezényelte le az első edzést Damina László vezetőedző, aki elmondta, hogy az őszi keretből eddig három játékos távozott, illetve jelezte távozási szándékát. Macher Dávid kapus másutt folytatná, a védelemből Kiss Balázst viszszaigazolta a Haladás együttese. A harmadik játékos, Horváth Leonard a szakvezető elmondása szerint nem jelent meg az első edzésükön, róla annyi információjuk van, hogy valószínűleg a megyei I. osztályban folytathatja. S menynyiben érték meglepetésként a szakvezetést a változások? – Igazából nem volt meglepetés egyik sem – válaszolta Damina László. – Macher Dávid kevés lehetőséget kapott a kapuban, érthető, hogy védeni szeretne.

Hévízen remélik, hogy tavasszal az őszihez képest több hasonló örömben lesz részük, s akkor a csapat is elérheti a célját, vagyis a bennmaradás kiharcolását Fotó: Katona

A másik két fiú másutt szeretné folytatni, ebben sincs rendkívüli. Aki még hiányzik, Szi-Péter Zsolt, aki az ősszel sérült meg és térdműtét előtt áll, azaz rá sem számíthatunk tavasszal. Az új igazolásokkal kapcsolatban egyelőre nincs hír, de már korábban nyilatkozta Damina László, hogy szeretnék megerősíteni az együttest. Kapkodniuk nem kell, hiszen a bajnokság tavaszi fele március 8-án kezdődik. Addig bőven lesz idő megtalálni a megfelelő játékosokat.

A Hévíz SK a felkészülés során hét edzőmeccset vív, az elsőt jövő szombaton a szlovén Lendava ellen. A tervezett mérkőzések és időpontjaik. Január 25. (14.00): Hévíz–Nafta Lenadava (szlovén II.). Február 1. (15.00): Hévíz–Balatonfüred. Február 8. (10.00 és 15.00): Hévíz– Szepetnek és Hévíz–Cakovec (horvát II.). Február 15. (15.00): Hévíz–Siegendorf (osztrák V.). Február 22. (14.00): Hévíz– PEAC. Március 1. (15.00): Hévíz– Taksony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában