Tizenhat csapat a fürdővárosban

2019.12.27. 18:23

Újra megrendezték a Hervis-Cezar Winery Zalakaros teremlabdarúgó-tornát

Tizenhat csapat részvételével idén is megrendezték a fürdővárosban a Hervis-Cezar Winery Zalakaros Kupa teremlabdarúgó- tornát.

Khüne László

A kupagyőztes Football Barátok Fotó: a szerző

Az együttesek a műfaj íratlan szabályainak megfelelően négy kvartettben kezdték a küzdelmeket a helyi iskola tornatermében. A legjobb nyolc közé mindegyik csoportból az első két gárda jutott be, vagyis ezúttal a Belezna, a Lap-Land, a Blackburry, a Showtime, a Nagyrada, a Palin FC, a Football Barátok, valamint a Buborékok legénysége készülhetett az egyenes kieséses szakaszra. A folytatásban először az elődöntő mezőnye alakult ki, mely a következőképpen festett: Belezna, Blackburry, Nagyrada és Football Barátok. Ott aztán a Belezna 3-1-re győzte le a Blackburryt, a FB pedig ugyanilyen különbséggel a Nagyradát, tehát FB–Belezna döntőt rendezhettek a mostani karosi sorozatban. A bronzmeccsen a Nagyrada 3-1-re verte a Blackburryt, míg a fináléban: Football Barátok–Belezna 5-1 – ez kerülhet tehát a helyi teremfoci almanachokba. Természetesen megválasztották a torna különdíjasait is, hiszen a legjobb mezőnyjátékos Madarász Zoltán (FB), míg a legjobb kapus Pethő József (Belezna) lett, a gólkirályi címet pedig Kovács Tibor (FB) hódította el ezúttal, 10 találattal.

A kupagyőztes Football Barátok Fotó: a szerző

A helyosztók eredményei, a 3. helyért: Nagyrada–Blackburry 3-1. Döntő: Football Barátok– Belezna 5-1. A végeredmény: 1. Football Barátok, 2. Belezna, 3. Nagyrada, 4. Blackburry Nagykanizsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában