magabiztosan verték a Trió Egerszeget

2019.12.29. 07:30

Megvédte címét az Ildikó Méteráru csapata a Csarnok Kupán

Az idei Csarnok Kupa második, szombati napján az öregfiúk 1-es (34+) kategóriában nyolc csapat szállt harcba a vándorserlegért.

Jóna István

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A lebonyolítást érdekessége volt, hogy a kettő négyes csoportban versenyző csapatok mindegyike továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba, de nem volt mindegy melyik helyen.

Az „A” jelű kvartettben szereplő csapatok küzdelmes meccseket játszottak egymással és a pontok mellett a gólkülönbségek döntöttek a helyezésekről. A négyest a Mu Vill Nagykanizsa nyerte, a Zala Police SE, a ZTE Serdülő 89’ és a Kisüsti előtt.

A „B” csoportból a címvédő Ildikó Méteráru és a Trió Egerszeg versengett az első helyért, amiből az utóbbi került ki győztesen. A harmadik helyen a SomTel FC Senior végzett megelőzve az Intersport csapatát.

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A negyeddöntőben meglepetésre az Intersport kiejtette az egyik titkos favorit Mu Vill Nagykanizsát, majd az Ildikó Méteráru gázolt át a ZTE Serdülők 89 csapatán. A SomTel büntetőkkel ejtette ki a Zala Police SE-t, míg az utolsó negyeddöntőn a Trió Egerszeg kiütötte a Kisüsti együttesét. Az elődöntőből az esélyesek jutottak a döntőbe. A bronzérmet a SomTel szerezte meg az Intersport legyőzésével. A döntőben az Ildikó Méteráru magabiztos játékkal védte meg címét, a későn hajrázó Trió Egerszeg legyőzésével.

Fotó: Jóna István

Negyeddöntők

MU Vill Nagykanizsa – Intersport 3-4

ZTE Serdülő 89’- Ildikó Méteráru 1-5

Zala Police SE – SomTel FC Senior 2-2 bü:0-1

Kisüsti – Trio Egerszeg 0-6

Elődöntők:

Intersport – Ildikó Méteráru 1-3

SomTel Senior- Trio Egerszeg 2-4

Bronzmérkőzés:

Intersport- SomTel Senior 1-5

Döntő:

Ildikó Méteráru – Trio Egerszeg 3-2

Végeredmény:

  • Ildikó Méteráru
  • Trio Egerszeg
  • SomTel Senior
  • Intersport
  • Gólkirály: Pogacsics Milán (Ildikó)

    Mezőnyjátékos: Kaj András (Trió)

    Kapus: Kónya László (Ildikó)

    A torna záró napján 20 csapattal a felnőtt kategória küzdelmeit láthatja a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban kilátogató közönség reggel 8 órától.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában