foci

2019.12.21. 19:24

Barna László vezetőedző távozik az NB III-as Nagykanizsa csapatától

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó egyesülete a december 21-én, szombaton a klub karácsonyi öröm-, egyben teremfocijára invitálta utánpótláskorú fiataljait, labdarúgóit, klubvezetésének tagjait és nem utolsósorban persze a városvezetést is, hogy egy jó hangulatú egész napos program keretében készüljenek az ünnepekre, egyben búcsúztathassák az esztendőt.

Khüne László

Barna László vezetőedző stábja is változott Fotó: Szakony

A történések kora délután gyorsultak fel, hiszen a Zsigmondy-csarnokba megérkezett Barna László, az FCN vezetőedzője is, akinek fontos közlendője volt: szombaton délután a labdarúgó harmadik vonal Nyugati csoportjában szereplő kanizsai együttes szakvezetője kérte az idei esztendő utolsó napjával szerződése felbontását. Ahogy azt a nagykanizsai klub elnökétől, Kovács Tamástól, illetve Lánczos Attilától, a futballcsapatot működtető kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, az információ igaz, ők az egyesület vezetősége részéről ezt el is fogadták, tehát a szakember és a kanizsai labdarúgó együttes útjai elválnak – a trénerrel közös megegyezéssel szerződést bontanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában