A ZTE SK három súlyemelővel állt rajthoz

2019.11.12. 20:17

Rácz Dániel ezüstérme a junior bajnokságon

A  ZTE Súlyemelő Klub  tagjai is ott voltak  Szerencsen, az idei junior országos bajnokságon. Az egerszegiek nem tértek haza érem nélkül, hiszen Rácz Dániel másodikként végzett.

Kerkai Attila

A dobogón a ZTE SK versenyzői: Varga Martin Csongor, Rácz Dániel és Varga Kristóf. Előttük az edző, Papp Péter Fotó: a szerző

A ZTE SK tagjai közül négyen szereztek jogot az indulásra: az ob-n már csak azok lehetnek ott, akik kvalifikálták magukat rá. Az egerszegiek közül mégsem tudott mindenki elindulni, így Rácz Gergő sérülés miatt nem lehetett ott Szerencsen. Testvére, a 61 kg-os Rácz Dániel viszont indult, aki 83 kg-os szakítás után 101 kg-ot lökött, s az így elért 184 kg-os összteljesítményével ezüst­érmet szerzett. Varga Martin Csongor serdülő korcsoportú versenyzőként indult juniorok között és lett pontszerző.

A dobogón a ZTE SK versenyzői: Varga Martin Csongor, Rácz Dániel
és Varga Kristóf. Előttük az edző, Papp Péter Fotó: a szerző

A ZTE SK eredményei. Junior, 61 kg: 2. Rácz Dániel 184 kg (83, 101). 67 kg: 7. Varga Martin Csongor 157 kg (72, 85). 73 kg: 7. Varga Kristóf 176 kg (82, 94).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában