Eredmények a nyugati csoportból

2019.10.03. 19:10

Női labdarúgó NB II: vereségek idegenben

A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjának 5. fordulójában idegenben kapott ki a két zalai csapat.

Bedő István, Kühne László

Soroksár–ZTE FC 1-0 (0-0)

Budapest, 50 néző. Jv.: Zuigéber.

ZTE: Császár H. – Nagy, Széplaki, Császár F., Kerkai, Széplaki, Csincsa (Bicsák), Bánfi, Tauker, Horváth V., Sopronyi. Edző: Pergel Andrea.

Gólszerző: Bognár.

Az osztály két középcsapata a Magyar Kupában is találkozott, akkor a fővárosiak nyertek. Jól kezdett a visszavágásra készülő ZTE, de a fiatal és harcias házigazdák jól védekeztek. Szünet után kihasználta a ZTE egyetlen megingását a Soroksár. A bekapott gól után a zalaiak fölénybe kerültek, de lehetőségeiket elhibázták.

Pergel Andrea: „Ha helyzeteinket kihasználjuk, más eredmény született volna.”

Mosonmagyaróvári TE 1904 –Ziccer NLSE 4-1 (2-0)

Mosonmagyaróvár, 30 néző. Jv.: Kozma D.

Ziccer: Balassa Sz. – Buncsák, Molnár L., Boros G., Farkas Cs., Tarsoly, Szollár, Szabó Zs., Molnár R., Latin (Gelencsér L.), Kozma E. Edző: Benedek József.

G.: Ardigán (2), Nemes, Csötönyi, illetve Szollár.

Szezonbeli ötödik bajnokiján ötödik vereségét szenvedte el a kanizsai csapat. A teljességhez tartozik, hogy hazaiaknak a mérkőzés előtt még ugyancsak nem volt pontjuk.

Benedek József: „Az utazással a lábakban korán hátrányba kerültünk és futhattunk az eredmény után. A hazaiak végig irányítottak és megérdemelten nyertek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában