kispályás labdarúgótorna

2019.07.15. 19:47

Elkezdődött a 46. Móricz Kupa sorozata Kanizsán

A kiskanizsai városrész általános iskolájának műfüves pályáján a hétvégén elkezdődött a 46. Móricz Kupa, a helyi utcák és terek kispályás labdarúgótornája.

Kühne László

A nagy hagyományokkal bíró versengés idei programja két felnőtt és egy ifjúsági találkozóval, valamint némi esővel kezdődött meg.

– Nem riasztott el minket a kissé kedvezőtlenebb időjárás – értékelte a rajt történéseit a szervezők részéről Dervalics György. – Minden elismerést megérdemelnek a pályára lépő csapatok, melyek tagjai a nehéz körülmények között is lelkesen odatették magukat. A versengés a következő szombaton és vasárnap folytatódik a műfüvesen, a remélhetőleg izgalmas mérkőzések sorában pedig felnőtt, ifjúsági és öregfiúk találkozókat is láthatnak majd az érdeklődők.

Az első versenynap eredményei. Felnőttek: Rozmaring utca–Hunyadi tér 12-0, Rozmaring–Bajcsy-Zsilinszky 3-2. Ifjúságiak: Rozmaring–Hunyadi 6-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában