Kanizsa Kupa

2019.04.09. 19:21

Még két válogatón bizonyíthatnak a lábtoll-labdások

Hat egyesület 83 versenyzője döntött a Zsigmondy-csarnokban a lábtoll-labda Kanizsa Kupa sorsáról a vb-válogató, országos rangsoroló versenysorozat 2. fordulóján.

Kühne László

A kanizsai zempléneseknek több esélye is volt az újszászi ellenfelek legyőzésére, de nem sikerült a hazai pálya előnyét kihasználniuk. Ezüstérmes lett a Huszár Emil–Lukács Márton páros, míg bronzot ért a Farkas Balázs, Horváth Gergő és Lukács Benedek alkotta hármas teljesítménye. A cserszegtomaji lányok – Balogh Eszter, Sillinger Zsanett, Udvari Boglárka – hajszálnyival maradtak le a dobogóról.

A tizedik lábtoll-labda világbajnokságot a Párizs melletti Eaubonne városában rendezik meg augusztusban, addig azonban még két forduló követi egymást a kihirdetésig.

Lábtoll-labda Kanizsa Kupa. Zalai eredmények. Férfi csapat (16): 3. Farkas Balázs, Horváth Gergő, Lukács Benedek (Zemplén SE Nagykanizsa), 4. Baranyai Benett, Huszár Emil, Lukács Márton, Takács Endre (ZSE). Férfi páros (23): 2. Huszár Emil, Lukács Márton (ZSE), … 4. Baranyai Benett, Horváth Gergő (ZSE), … 6. Farkas Balázs, Lukács Benedek (ZSE), … 8. Farsang András, Farsang Imre (Cserszegtomaj). Női csapat (9): 4. Balogh Eszter, Sillinger Zsanett, Udvari Boglárka (Cserszegtomaj), … 7. Belovári Panna, Horváth Lili, Gyalog Csenge, Szrapkó Sára (Cserszegtomaj). Női páros (14): 7. Sillinger Zsanett, Udvari Boglárka (Cserszegtomaj).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában