Gól nélkül, de egy ponttal

2019.04.07. 21:24

Idegenben játszott döntetlent az Andráshida az NB III-ban

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában nem szerzett gólt a két zalai csapat, így nem is rossz, hogy az egyikük ponthoz jutott.

BI, KL

A kanizsai Hetesi Patrik és a labda között sajnos ott a felcsúti kapus, így nem lett gól ebből a helyzetből sem Fotó: Szakony Attila

FC Nagykanizsa–Puskás Akadémia FC II. 0-1 (0-0)

Nagykanizsa, 350 néző. Jv.: Takács.

Nagykanizsa: Horváth M. – Szabó B., Major, Gerencsér A. (Kovács O., 78.) – Pál D., Kretz, Kovács Gy., Horváth D. – Lőrincz (Béli M., 66.), Vittman, Vajda (Hetesi, 46.). Vezetőedző: Barna László.

Gólszerző: Tamás N. (49.).

Élénk iramban indult a találkozó, és kiegyenlített játékot láthattak a nézők, időnként kissé talán sok hibával. A félidő hajrájában mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de a támadók – mint hazai oldalon Horváth Detre – adósak maradtak a góllal. A második félidő elején egy védelmi hibát kihasználva Tamás Nándor gurított az üres kapuba. Ettől kezdve a Kanizsa kezdeményezett, a Felcsút pedig gyors kontrákkal igyekezett veszélyeztetni. A mérkőzés végén Hetesi még ballal távolról próbálkozott, de a Puskás kapusa szögletre tolta a lapos lövést, egyben a vendégek el is vitték a három pontot Zalából.

BKV Előre–

Tarr Andráshida 0-0

Budapest, 150 néző. Jv.: Derdák.

Andráshida: Czirjék – Simonfalvi, Takács, Kalamár, Nagy Z. (Fábián) – Marsai (Horváth T.), Bailo, Bíró, Szegleti – Szabó M., Tóth L. (Bontó). Edző: Dobos Sándor.

A kanizsai Hetesi Patrik és a labda között sajnos ott a felcsúti kapus, így nem lett gól ebből a helyzetből sem Fotó: Szakony Attila

A középmezőnyben tanyázó fővárosiak ellen igyekezett pontot vagy pontokat szerezni a zalai csapat. Az első félidőben a vendégek játszottak mezőnyfölényben, de helyzeteket nem sikerült kialakítaniuk. Szünet után kiegyenlített játék folyt a pályán, de a támadások mindkét oldalon a tizenhatosnál elhaltak. A hajrában nagy küzdelem alakult ki, mindkét együttes szerette volna megszerezni a három pontot, de ez helyzet nélkül nem sikerülhetett. A látottak alapján igazságos döntetlen született.

Dobos Sándor: „Szerettünk volna nyerni, de támadásban nem voltunk elég hatékonyak. Az egy pont is értékes egy jó csapat otthonában.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában