ZTE Súlyemelő Klub

2019.03.19. 19:31

Savaria Kupa: indult a teljes hazai élmezőny

A ZTE Súlyemelő Klub tagjai is részt vettek a Savaria Kupa – VIII. Tóth Géza Emlékversenyen, melyen a teljes hazai élmezőny indult. 

Kerkai Attila

Az érmes zalai súlyemelők: Rácz Gergő és Rácz Dániel Fotó: ZTE SK

A nagy hagyományokkal bíró szombathelyi versenyen a felnőtt Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott keret is indult, de a Savaria Kupa amúgy is kiemelt kategóriájú versenynek számít idehaza. A ZTE SK két tagja nagyon szép eredményeket ért el.

Az ifjúságiak 61 kg-os súlycsoportjában Rácz Gergő 163 kg-os összetett (70-90) eredménnyel győzött. Teljesítménye az abszolút értékelésben korosztályában a harmadiknak bizonyult. A junioroknál indult Rácz Dániel a szintén 61 kg-os súlycsoportban összetettben 175 kg-ot ért el (75-100), amivel harmadik lett.

Az érmes zalai súlyemelők: Rácz Gergő és Rácz Dániel Fotó: ZTE SK

A ZTE-SK versenyzői számára a következő megmérettetés a Zalaegerszegen március 23-án sorra kerülő területi minősítő, majd Budapesten április végén az iskolás országos bajnokság lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában