Pontokat szeretnének

2019.03.08. 17:54

Az Andráshida a harmadik, a Kanizsa a negyedik ellen játszik

Vasárnap rendezik meg a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának 18. fordulóját, amelyben a Tarr Andráshida együttese a jelenleg harmadik helyezett Komárom vendége lesz vasárnap 14.30 órától.

Kühne László, Kerkai Attila

Az FC Nagykanizsa (pirosban) legutóbb tavaly novemberben játszott otthon bajnokit – az Andráshida ellen

Forrás: Archív

Fotó: Gergely Szilárd

Bozsik Péter, Kenesei Krisztián – zalai füleknek kedves nevek, hiszen a ZTE FC 2002-es bajnokcsapatának két tagjáról van szó. Mindketten aktívak még: Bozsik vezetőedzőként, Kenesei pedig 42 évesen is 13 gólos csatárként segíti a tabellán 3. helyezett Komáromot, mely holnap 14.30-as kezdéssel a Tarr Andráshidát fogadja. A házigazda a múlt héten nem kis meglepetésre 6-1-re kikapott a BKV Előrétől, de így is a mostani meccs esélyese.

– A komáromiak nem véletlenül harmadikok, egy-egy rossz meccs bárkinél becsúszhat – mondta Dobos Sándor, az évet egy hete gól nélküli hazai döntetlennel nyitó Andráshida vezetőedzője. – Nálunk Horváth Tamás sajnos most sem tud játszani, Simonfalvi Gábor pedig öt sárga miatt hiányzik majd. Mindez természetesen nem javítja a helyzetünket, de mindent el kell követnünk a minél jobb eredményért, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. Felkészülünk az ellenfélből, mely érett, jó csapat.

Az FC Nagykanizsa (pirosban) legutóbb tavaly novemberben játszott otthon bajnokit – az Andráshida ellen Fotó: Gergely Szilárd / Archív

A múlt heti fordulóban Ménfőcsanakon győztes FC Nagykanizsa vasárnap 14.30 órakor a 4. helyezett III. Ker. TVE-t fogadja.

– Olyan legénység látogat hozzánk, mely azzal bizonyította erejét, hogy mélyről indulva jött fel jelenlegi pozíciójába – fogalmazott Barna László, az FCN vezetőedzője.

– De minket sem kell félteni, bár nem az őszi eredményből, az 5-0-s győzelmünkből indulunk ki. Bízhatunk ugyanakkor a jó eredményben, ám igaz, hogy hiányzóink lesznek, hiszen Gerencsér Attilának eltört az orra Csanakon, Horváth Balázs pedig sárga lapjai miatt pihen. Számítunk rá, hogy az első tavaszi hazai bajnokinkat népes szurkolótábor előtt játszhatjuk le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában