vegyes zalai eredmények

2019.01.27. 20:25

Sakk NB I: szűk vereség és magabiztos siker

A sakkcsapatok élvonalbeli sorozatának 4. fordulójában idegenben szerepeltek a zalaiak.

Kühne László, Varga Andor

A Kanizsa (jobbra Ribli) kedve szerint alakult a forduló

Forrás: ZH Archívum

Fotó: Szakony Attila

Kőbánya–Z. Csuti- Hydrocomp 6,5:5,5

Budapest.

Egyénileg (elöl a hazaiak):

A. Vovk–Oniscsuk 0-1, J. Vovk–Kovchan 1-0, Roganovic–Vajda 0-1, Nagy G.–Horváth Á. döntetlen, Izsák–Varga döntetlen, Szabó–Mészáros döntetlen, Tóth–Horváth T. 1-0, Krizsány–Horváth Gy. döntetlen, Turzó–Mádl döntetlen, Polyik–Párkányi 1-0, Szilágyi–Csiszár döntetlen, Havanecz–Balogh döntetlen.

Horváth Tamás, a Csuti szakmai vezetője nem volt boldog a mérkőzés után: „Közel álltunk a pontszerzéshez, de néhány ígéretes állást elrontottunk. Többek közt én is hibáztam. Nincs mese, a következő fordulóban győznünk kell.”

A Kanizsa (jobbra Ribli) kedve szerint alakult a forduló
Fotó: Szakony Attila / ZH Archívum

Makói SVSE–Tungsram Aquaprofit NSK 3:9

Makó.

Egyénileg: Mihók–Balogh Cs. döntetlen, Sipos I.–Volokityin 0-1, Csonka–Erdős V. 0-1, Farkas T.–Márkus 0-1, Hajnal–Bánusz 0-1, Tatár Kis Sz. –Ivanisevics 0-1, Horváth Zs. –Kántor 1-0, Szalai K.–Medvegy döntetlen, Juhász B.–Ribli döntetlen, Kecskeméti–Aczél 0-1, Udvardi–Gara T. döntetlen, Leszkó–Haselbach 0-1.

A címvédő a győzelmet tűzte ki célként maga elé az összecsapásra, és ezt magabiztosan teljesítette is. Ám ennél több pozitív fejlemény is történt az együttes szempontjából tegnap: a Paks ugyanis legyőzte a zalaiakat az első körben felülmúló Diósgyőrt.

– Nagy segítséget nyújtott ezzel nekünk az ASE, hiszen ismét a saját kezünkbe adta a sorsunkat – értékelt Papp Nándor, a bajnok csapatvezetője, aki a makói meccsről kiemelte az élvonalban győzelemmel bemutatkozó Haselbach Dávid teljesítményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában