NB II-es férfi röplabdabajnokság

2019.01.24. 19:13

Kedvező pozícióból várhatja a ZTE RK a rájátszást

Az NB II-es férfi röplabdabajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzését a Győr ellen vívta a ZTE RK.

Jóna István

Egy pillanat a Győr elleni, egerszegi mérkőzésről Fotó: Jóna István

SzESE Győr–ZTE RK

2:3 (13, -17, 17, -17, 11)

Győr, Egyetemi edzőcsarnok, Jv.: Oláh, Hóbor

ZTE RK: Gyenes, Gőczi, Markó G., Koós K., Németh B., Lesznyik. Csere: Légrádi (liberó) Molnár B., Pap J. Edző: Markó Gábor.

Egy pillanat a Győr elleni, egerszegi mérkőzésről Fotó: Jóna István

Álomszerű kezdés után magabiztos játékkal szerezték meg a vezetést a zalaiak. A sima játszmagyőzelem talán túlságosan is megnyugtatta a csapatot és felhozta a fiatal győri együttest. Ugyanez a forgatókönyv ismétlődött a harmadik és negyedik játsz­mában is. Ebben a bajnoki szezonban eddig még nem játszott ötjátszmás meccset a ZTE, most azonban erre kényszerült. Sikerült azonban rendezni a sorokat, és magabiztos játékkal, végig vezetve megnyerni a döntő játszmát és ezzel együtt a mérkőzést is.

Markó Gábor: „Érződött a csapaton, hogy az alapszakasz utolsó meccsét játssza. Pont annyit adott ki magából a társaság, amennyi a győzelemhez kellett. Ezzel a sikerrel a Kaposvár U21 mögött a második helyen végeztünk, ami biztató a rájátszás előtt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában