Labdarúgás

2019.01.23. 09:25

Grumic-ot is leigazolta a ZTE FC

Szerdán tér haza a ZTE FC a törökországi edzőtáborából, ám mielőtt elindult volna haza a társaság, született egy megállapodás.

Kerkai Attila

Balázs Zsolt (kékben) jelenleg Lendván készül, s hamarosan eldől, hogy tavasszal hol játszik. Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Miroslav Grumic-ot a nyárig leigazolta a ZTE FC a Haladástól.

Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója arról is beszámolt lapunknak, hogy Grumic azonnal csatlakozott is a kerethez és hazautazik a ZTE FC-vel, így csütörtökön már együtt edz Egerszegen a kék-fehérekkel. A „csatlakozást” mondjuk nem volt nehéz megszervezni, hiszen a Haladás gyakorlatilag ugyanott edzőtáborozott, mint a ZTE. A támadó középpályás szerb Miroslav Grumic nem mai gyerek, hiszen idén lesz 35 éves (Magyarországon a Kaposvár, a PMFC, Diósgyőr, a Kisvárda, a Kozármisleny és a Haladás színeiben játszott), rendelkezik magyar állampolgársággal is. Az egerszegiek egy védőt is igazolnának még, a Nemzeti Sport információi szerint a cseh MFK Karvinától távozó Kocsis Gergő a ZTE kiszemeltje.

Balázs Zsolt (kékben) jelenleg Lendván készül, s hamarosan eldől, hogy tavasszal hol játszik. Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Az itthon maradt Balázs Zsolt hétfőtől a ZTE FC engedélyével a szlovén II. osztályú Lendva csapatával készül, ám hogy tavasszal ott játszik-e, ez rövidesen eldől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában