már lehet nevezni a hévízi Kerub Kupára

2018.12.20. 19:37

Z+D Kupa: A győriek megvédték címüket Keszthelyen

Ritkán fordul elő az erős mezőnyben, hogy meg tudja védeni címét a tavalyi kupagyőztes, mégis ez történt Keszthelyen a XVI. alkalommal megrendezett hagyományos Z+D Kupán.

Kerkai Attila

Középen Bieder Gábor, a Cső-Lavina kapitánya a kupákkal, balról Fóth Gyula, jobbról Horváth Zsolt szervező

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Kerkai Attila

Az erős mezőnyben egyre meghatározóbb teljesítményt nyújtanak a fiatalok alkotta alakulatok, s az egyenes ki­eséses szakaszban már kifejezetten nagy iramú, parázs, végletekig kiélezett küzdelmeket láthattak a nézők. A keszthelyi Lap Land a győri Cső-Lavinával vívta a döntőt, ahol a vártnál sokkal könnyebben tudott (9-2) diadalmaskodni a regnáló győri bajnok. A bronzmérkőzésen a Fapuma (Kadarkút) 3-2-re verte a Volvo Pentát (Keszthely).

Különdíjak. Legjobb játékos: Szabó Bence (Lap Land). Gólkirály: Zimonyi Dávid (Cső-Lavina). Legjobb kapus: Strublics József (Fapuma).

Középen Bieder Gábor, a Cső-Lavina kapitánya a kupákkal, balról Fóth Gyula, jobbról Horváth Zsolt szervező Fotó: Kerkai Attila / Zalai Hírlap

Fóth Gyula, a torna fő szervezője pedig már készül az újabb tornájára. Ahogy elmondta, a január 5–6-án megrendezendő Kerub Kupa a megszokott hévízi színhelyen, több korcsoporttal várja a nevező alakulatokat és a kilátogató nézőket. Felnőtt, +35-ös és +50-es kategóriában küzdenek majd a csapatok, a nevezési határidő január 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában