Teremfoci

2018.12.11. 21:00

Rédicsi öregfiúk sikere a Kustán Kupán

Ebben az évben a rédicsi öregfiúk nyerték meg a Kustán és Társai Teremfoci Kupát, melyet az elmúlt hétvégén rendeztek meg a Zsigmondy-csarnokban.

Kühne László

Tizenhat csapat vetélkedett a Zsigmondyban Fotó: Gergely Szilárd

A VI. Kustán és Társai Nemzetközi Öregfiúk Teremlabdarúgó Kupára 16 együttes – köztük két horvát és egy szlovéniai legénység – nevezett. A mérkőzésnap meglepetése rögtön az elején nyilvánvalóvá vált, hiszen a tavalyi döntő egyik részvevője, a Tip-Top gárdája már a csoportmeccseit követően búcsúzott a küzdelmektől.

Tizenhat csapat vetélkedett a Zsigmondyban Fotó: Gergely Szilárd

Aztán ahogy haladt előre a meccssorozat, úgy alakult ki a legjobb négy mezőnye: a Mu-Vill, a Puncs Fagyizó FC, a Rédics, valamint a szlovéniai Torcida Lendava együttese került a záró fázisba. Az elődöntő küzdelmeiből a fináléba a Rédics (a négy között a mu-villesekkel talán a torna egyik legjobb csatáját vívva), valamint a Torcida jutott tovább, majd a harmadik helyért a Mu-Vill és a Puncs mérkőzhetett, végül az előbbi társaság örülhetett (3-1).

Az egymástól túlzottan nem nagy földrajzi távolságban lévő Rédics és Lendva csatáját pedig a rédicsiek teljesítették sikerrel – 2-1-es eredménnyel –, így a kupát ők emelhették a magasba. A torna legjobb játékosának Molnár Attilát (Rédics), legjobb kapusának pedig Horváth Istvánt (Torcida, Szlovénia) választották, míg a gólkirály Kruno Jambrusic (Starigrad, Horvátország) lett 8 találattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában