Fényesebb éremben bíznak

2018.07.25. 17:45

Megkezdte felkészülését a ZTE FC NB II-es női labdarúgócsapata

Tavaly az NB II. Nyugati csoportjában bronzérmes lett a ZTE FC női labdarúgócsapata. És a hölgyek jelenleg már készülnek az új szezonra.

Kerkai Attila, BI,

Az atléta Ferenczi Melinda (fehér mezben) is edzésbe állt a labdarúgóknál Fotó: Katona Tibor

– Július közepén indult a munka – mondta Pergel Andrea, a ZTE edzője. – Egyelőre az edzéslátogatottság enyhén szólva is foghíjas, amin nem lehet csodálkozni, hisz amatőr csapat lévén számolnunk kell munkahelyi elfoglaltságokkal is. Heti két edzéssel készülünk az augusztus végi rajtra, és addig három edzőmérkőzést szeretnénk játszani.

Az atléta Ferenczi Melinda (fehér mezben) is edzésbe állt a labdarúgóknál Fotó: Katona Tibor

Eddig senki nem jelentette be távozási szándékát, új játékosaik viszont vannak, Császár Hanna, Bicsák Krisztina, Hetyei Csenge, Horváth Lilla és Horváth Viktória személyében. Legértékesebb igazolásuk pedig a pálya mellől, a rekortánról érkezett: a Zalaszám-ZAC sprintere, Ferenczi Melinda írt alá a ZTE-hez. Pergel Andrea elmondta: rendkívül gyors és technikás játékosról van szó, akire számítanak is ősztől.

Az NB II továbbra is két csoportban zajlik, a Nyugatiban 9, a Keletiben 10 csapattal.

– Szeretnénk játékban előrelépni – folytatta a tréner. – Az alap a tavalyi helyezésünk, de ha sikerülne feljebb lépni a harmadik helyről, az nem lenne rossz. Az ellenfeleinkről keveset tudunk, magunkban bízunk, remélem a 2018–2019-es idény végén egy fényesebb éremnek örülhetünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában