nb III

2018.05.06. 21:16

 Biztosan hozta a pontot az Andráshida

A labdarúgó NB III soros fordulójában az Andráshida a kiesés elkerülése ellen harcoló Pénzügyőr SE vendége volt, s a zalaiak egy ponttal gazdagodtak.

Fülöp Soma szerezte meg a vezetést, a gólja pedig végül egy pontot ért a Hidának Fotó: SzP

 

Fülöp Soma szerezte meg a vezetést, a gólja pedig végül egy pontot ért a Hidának Fotó: SzP

Pénzügyőr SE-Tarr Andráshida 1-1 (1-1)

Budapest, 200 néző. Jv.: Tamási.

Andráshida: Czirjék – Simonfalvi, Kalamár, Major, Nagy Z. – Horváth T. (Balla), Kovács L., Fülöp (Varga), Szegleti – Tóth L. (Horváth D.), Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Luczek (44.), illetve Fülöp (20.).

A kiesés ellen küzdő hazaiak kispadján a ZTE FC egykori vezetőedzője, Simon Antal ült. A zalai csapat jól kezdte a találkozót, lendületes támadásokat vezetett, és megérdemelten szerezte meg a vezetést. A folytatásban is inkább az Andráshida irányított, majd a játékrész hajrájában, szabadrúgás után egyenlített a fővárosi csapat. Szünet után mindkét együttes igyekezett döntésre vinni a dolgot, ám inkább a küzdelem dominált. A védelmek mindkét oldalon jeleskedtek, újabb gól már nem esett, maradt a döntetlen. Valamivel jobb helyzetkihasználással akár nyerhetett volna az Andráshida, a döntetlen igazságosnak mondható.

Dobos Sándor: „A Pénzügyőr az életéért küzd, s elégedett vagyok a döntetlennel is, de kis szerencsével nyerhettünk volna. Annak örülök, hogy csapatom jól játszott.” bi

A forduló további eredményei: Ajka-Csepel 1-2, III. Ker.-Kaposvár 2-2, Érd-Csorna 1-1, Pápa-Veszprém 2-0, Videoton II-BKV Előre 3-0, Puskás II-Dunaharaszti 3-1, Gyirmót II-THSE-Szabadkikötő 2-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában