Foci

2018.05.11. 20:00

A ZTE FC csapata vasárnap Gyulán most már tényleg nem hibázhat

A labdarúgó NB II 35. fordulójában most már tényleg az egyik utolsó szalmaszálba kapaszkodik a ZTE FC csapata, amely a bentmaradásért küzd. Vasárnap (17.00) Gyulán annak a Szeged 2011-nek lesz a vendége az egerszegi csapat, amely szintén az „életéért” küzd.

Kerkai Attila

A ZTE FC bízhat a szurkolók erejében

Fotó: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

Egy pont a két csapat között a különbség a Szeged „javára”, s egyelőre a ZTE-vel együtt mindkét csapat kieső helyen áll. Éppen ezért, ezt a mérkőzést már nem is érdemes a hatpontos jelzővel illetni, azt ugyanis már jóval meghaladta a tétje...

Ahogy megírtuk, a ZTE FC szurkolói buszokat indít Gyulára, s nem kellett nagyon toborozni a drukkereket, hogy vállalják az utazást. Százfős lesz az egerszegi tábor Gyulán, hogy buzdítsa a csapatot, amelynek nyernie kell, de egy masszív csapat lesz az ellenfele: a Szeged a legutóbbi öt mérkőzésén ikszelt, s bármikor képes nullára „lehozni” a meccsét.

A ZTE FC bízhat a szurkolók erejében
Fotós: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

A ZTE FC már szombaton útra kel, s az éjszakát Gyulán tölti. A felkészülésről kérdeztük Artner Tamás vezetőedzőt.

- Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, ezt valamennyi játékosunk tudja és érzi – mondta a szakvezető. – Itt már nem lehet hibázni, hallatlan energiákat kell most már mozgósítani. Abban bízom, hogy megtörik a jég és a lehetőségeinket végre kihasználjuk, sokkal jobban, mint az eddigiek során. Paudits továbbra is sérült, és Patvaros sem játszhat, akinek az achillese gyulladt be. Tudjuk, hogy a csapat szurkolói nagy számban utaznak a mérkőzés színhelyére, amit köszönök a csapat nevében is nekik. Annyit kérek tőlük, biztassák a fiúkat, de legyenek türelmesek is, ha esetleg nem úgy megy a játék, és a találkozó végéig bízzanak bennünk.

Az NB II 35. fordulójának műsora. Vasárnap, 17.00: Gyirmót-Szolnok, Budafok- Vác, Budaörs-Békéscsaba, Nyíregyháza-Cegléd, Dorog-Csákvár, Soroksár-Siófok, Kazincbarcika-Kisvárda, Szeged-ZTE, Sopron- Mosonmagyaróvár. 19.30: MTK-ETO FC Győr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában