Hoki

2018.03.07. 20:53

Vasárnap dől el a jégkorong párharc

Közel egy hónap szünet után játszott újra felnőtt OB II-es jégkorongmeccset a Zalai Titánok, mely visszavágott ellenfelének a rájátszás nyitányán a Jászságban elszenvedett vereségért.

Jóna István

Egerszegi Titánok-JSE Jászberény 5:2 (0:0, 3:0, 2:2)

Zalaegerszeg, Jégaréna 130 néző, Jv: Mayer (Molnár J., Németh N.).

Titánok: Henczi B. – Henczi Gy., Tóth, Kiss, Simon, Szabó (első sor), Kéner, Kiss, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Gombos, Bekő, Kolath, Ronga (harmadik). Játékos-edző: Csata Csaba.

A zalai gólszerzők: Csata, Ambrus, Kiss 2, Tóth.

Az első harmadban egyik csapat sem vállalt kockázatot. A második harmad hazai szempontból kiválóan sikerült: az elején két gyors gólt ütött a Titánok, amit parádés kapusteljesítmény mellett sikerült meg is toldani. A záró harmadban mindent megpróbáltak a vendégek, szépítettek is, de 4-2-nél hiába hozták le kapusukat, már csak egy hazai, üres kapus gól volt hátra.

Csata Csaba:  „Visszavágásra készültünk. Az első harmadban küzdöttünk, a másodikban a két gyors gól megfogta a vendégeket és fölénybe kerültünk. A harmadikban jó helyzetkihasználással és kiváló kapusteljesítménnyel tartottuk az előnyt.”

Az 5. helyért zajló pároscsata 1-1-re áll, a mindent eldöntő mérkőzést vasárnap délután fél 3-kor rendezik meg, újra Zalaegerszegen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában