Sport

2018.02.20. 19:46

Az éllovas a ZTE NKK vendége

Két és fél hét szünet után folytatódik a női kosárlabda NB I A-csoport sorozata. A 17. fordulóban a ZTE NKK szerdán (17.00) hazai pályán fogadja a tavalyi ezüstérmest, a mostani pontvadászatban élen álló és százszázalékos mérleggel rendelkező Szekszárdot.

Kerkai Attila

Fehérben az egerszegi Elisabeth Pavel próbál labdát szerezni a Sopron ellen Fotó: Pezzetta Umberto

A legutóbbi fordulóból kellemes emlékeket őriz a ZTE NKK, hiszen a PEAC-Pécs otthonában győzött, miközben szerdai ellenfele számára a mostani bajnokság „csupa öröm és vidámság”, mivel a Szekszárd az eddigi összes fordulót sikerrel zárta.

Egerszegen is Zeljko Djokic csapata számít esélyesnek. De vajon hogy látja mindezt Gáspár Dávid, a ZTE NKK vezetőedzője?

Fehérben az egerszegi Elisabeth Pavel próbál labdát szerezni a Sopron ellen Fotó: Pezzetta Umberto

- Hazai porondon még nem vesztett mérkőzést ebben a szezonban a Szekszárd, mely az Európa Kupában is a nyolc között búcsúzott, mindez sok mindent elárul az erejéről – fogalmazott Gáspár Dávid. – Olyan találkozó előtt állunk, amelyen leginkább az lehet a célunk, hogy minél jobban megnehezítsük az ellenfél dolgát, hiszen az aktuális erőviszonyokkal tisztában kell lennünk.

A szakvezető azt még elmondta: a bajnoki szünetben gyakorolták azokat a játékszituációkat, melyekben úgy érzi, még fejlődni kell. Elisabeth Pavel közben a román válogatott színeiben játszott Eb-selejtezőket, de most már ő is a csapattal edz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában