Kosárlabda

2018.01.09. 19:25

Szerződésbontás és új időpont

Megegyeztek Maurice Jeffers-szel a Zalakerámia-ZTE KK vezetői, és hivatalosan is felbontották az amerikai kosarassal a szerződésüket.

Kerkai Attila

Maurice Jeffers (fehérben) a ZTE KK amerikai légiósa 12 pontig jutott, de csapata kikapott Fotó: Szekeres Péter

A múlt héten jelentették be, hogy a jövőben nem tartanak igényt a ZTE KK-nál az amerikai center játékára. Akkor elhangzott: ennek pusztán szakmai okai vannak, a tengerentúli kosaras tisztességesen végezte a munkáját és emberileg sem volt vele semmiféle konfliktus.

Egy hete az a döntés született, hogy közös megegyezéssel kezdeményezik a szerződésének felbontását. Hétfőn Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője már azt közölhette, hogy a játékossal és annak ügynökével is megegyeztek, így hivatalosan is felbontották a szerződését.

Közben megváltozott a Zalakerámia-ZTE KK-Körmend örökrangadó időpontja. Az eredetileg február 17-re kiírt találkozót a Magyar Kupa nyolcas fináléja miatt egy héttel korábban, vagyis február 10-én rendezik majd meg Egerszegen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában