Teremfoci

2018.01.11. 15:03

Komoly rangadók várhatók Kanizsán a teremfoci kupán

Rengeteg remek mérkőzésre számíthatnak a teremfoci szerelmesei, ugyanis péntektől egészen vasárnapig 25 gárda küzd a Szabadics Kanizsa Kupáért a Zsigmondy, és a Cserháti-csarnokban.

Pásztor András

Ahogy tavaly, idén is pályára lép a Team Belucci (csíkos) és a Metaxa Kanizsa csapata Fotó: Archív

Mint azt Gór Miklós, a Kanizsa Turizmusáért Egyesület képviseletében, a torna egyik szervezője elmondta: a kupát idén hetedik alkalommal rendezik meg, s a hagyományoknak megfelelően a helyi csapatok mellett, a megye számos pontjáról, sőt Horvátországból is érkeznek résztvevők.

– A nyilvános sorsolást tegnap tartottuk a Hotel Königben, a csapatokat hat csoportba osztottuk be – így Gór Miklós.

Mint kiderült: az „A” csoportba az RMP, a Viktória Sport, a Curacao és az Üvegtigris csapata került.

A „B” jelű kvartettbe kapott besorolást az Afrika Sun, az Elit, a Kanizsa Trend és a Primo Pack gárdája. A „C” csoportban kezdi a küzdelmeket a Metaxa Kanizsa, a Csicsa Beach, az FC KAU és az FC Blackburry. A „D” csoportot a Team Belucci, az Ostrom Gumiszervíz, a Dynamic és az Arizona alkotja.

Az „E” csoport az egyetlen, ahol öt csapat indul, sorrendben a Lap-Land, a Casual Street, Pókok, a Young Boys és a Honeywell. Az „F” csoportban pedig a Vízmű SE, a Clean Medic, az UFC Nagykanizsa és a Szemere-Olajbányász lapott besorolást.

Ahogy tavaly, idén is pályára lép a Team Belucci (csíkos) és a Metaxa Kanizsa csapata Fotó: Archív

– Pénteken 17.30 órától veszi kezdetét a torna, majd másnap a további csoportküzdelmekkel folytatódik a viadal – folytatta Gór Miklós, aki hozzátette: vasárnap különválik a mezőny, az első 12 csapat (a csoportok első és második helyezettjei) a középdöntőben folytatja, a Zsigmondy-csarnokban a Kanizsa Kupáért, míg a többi gárda a vígaszágon küzdhet a Cserháti-csarnokban. A helyosztókra és a döntőre várhatóan vasárnap 15-16 óra körül kerül sor. A legjobbak értékes ajándékokat és kupát vihetnek haza, s természetesen a legjobb játékost, kapust és a gólkirályt is külön díjazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában