Sakk

2018.01.28. 20:47

Flumbort először ült a „másik oldalon”

A címvédő és éllovas Aquaprofit-nál nem véletlenül kalkuláltak győzelemmel a hétvégére, a csapat sikerrel vette a dunaharaszti akadályt.

Kühne László

Luka Lenic a harmadik táblán nyert Fotó: archív/Szakony

Dunaharaszti MTK–Aquaprofit-NTSK

Eredmények (elöl a hazaiak): Stevic–Balogh Cs. döntetlen, Gonda–Ivanisevics 1:0, Kovacsevics–Lenic 0:1, dr. Flumbort–Erdős V. döntetlen, Faragó–Márkus 0:1, Popovics–Medvegy döntetlen, Tompa–Ribli 0:1, Bálint– Kántor 0:1, Lóránd–Aczél 0:1, Végh–Galyas 0:1, Erdős B.–Orsó döntetlen, Kökény– Miseta 1:0.

Luka Lenic a harmadik táblán nyert Fotó: archív/Szakony

A találkozó külön érdekessége volt, hogy a kanizsai származású dr. Flumbort András most ült asztalhoz először korábbi csapata ellen. A mérkőzésen a dél-zalaiak részéről Erdős Viktorral mérkőzött meg, a felek pedig végül remivel állhattak fel a tábla mellől.

– Az volt a lényeg ezen az összecsapáson, hogy legyen meg a biztos győzelem és ezt hozta is az együttesünk – fogalmazott a kanizsaiak csapatvezetője, Papp Nándor. – A két vereségért talán kár egy kicsit, ettől függetlenül a Gara Tícia helyett beugró Miseta Nóra is minden dicséretet megérdemel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában