Trió Egerszeg öregfiúk csapata

2018.01.02. 19:23

Elhozták a trófeát Szombathelyről

A december eleji egerszegi Csarnok Kupa megnyerése után újabb teremlabdarúgó tornán villogott a Trió Egerszeg öregfiúk csapata, amely ezúttal Szombathelyről érkezett haza győztesen.

Kerkai Attila

Az öregfiúknál győzedelmeskedő Trió Egerszeg csapata az eredményhirdetés után Fotó: a szerző

A négynapos torna a Haladás új sportkomplexumában kezdődött, hiszen itt rendezték a selejtezőket, majd a helyosztók már a megszokott helyszínen, a Savaria Arénában zajlottak. A hagyományos, immár 32. alkalommal kiírt Szilveszter Kupának rangja van, nem csoda, hogy az erőpróbán összesen 61 csapat indult, s ott volt az öregfiúk mezőnyében a Trió Egerszeg csapata is.

Az öregfiúknál győzedelmeskedő Trió Egerszeg csapata az eredményhirdetés után Fotó: a szerző

A 40 év feletti kategóriában (csapatonként két 35-40 éves labdarúgó is pályára léphetett) indult Trió Egerszeg a selejtezőben négy győzelemmel, veretlenül végzett csoportja élén, így készülhetett az elődöntőre. Az egerszegiek a Fratelli Pizzéria csapatát 3-1-re győzték le Kaj András két, illetve Papp Tamás egy góljával. A fináléban a Falco Öregfiúk Don Pepito gárdája várt a Trió együttesére. A jó erőkből álló szombathelyi csapat ellen az egerszegiek igazán élvezetes meccset produkáltak, a rendes játékidő végén pedig 3-3-at (az egerszegiek góljait Kaj András, Vörös Miklós és Papp Tamás szerezték) mutatott az eredményjelző. Büntetőkkel dőlt el az elsőség sorsa, s ebben a Trió Egerszeg bizonyult jobbnak, amely zalai csapatként először nyerte meg a nagy presztízsű szombathelyi viadalt. S hogy még nagyobb legyen a siker, Kaj András bizonyult a gólkirálynak.

A Trió Egerszeg együttesében (Molnár Balázs, Papp Tamás, Vörös Miklós, Csóka Zsolt, Őri Gabor, Palkovics Norbert, Zöld Szilárd, Kaj András, Kocsárdi Gergely, Szente Gábor) mint látható, több ismert ZTE-játékos is szerepelt. S még egy érdekesség: ezúttal „igazi” kapus nélkül szerepeltek, amit úgy oldottak meg, hogy felváltva mindig más állt a kapuban, „vészkapusként” funkcionálva. A nagy közönségsikernek is örvendő tornán egy öregfiúk gála keretében a Haladás, a Ferencváros és a ZTE FC mérte össze tudását, az egerszegieknél Vlaszák Géza, Molnár Balázs, Kaj András, Kámán Attila, Kovács László, Kocsárdi Gergely, Gaál László, Preisinger Sándor, Balázs Zsolt, Galántai Tibor, Sebők József és Németh Tamás lépett pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában